جشنواره رسانه ای امام رضا ع
نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: آموزش وصله*پینه*ای و کتاب رفرنس پایتون

1. Top | #1

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    6451
    تشکر شده 6 بار در 5 ارسال

آموزش وصله*پینه*ای و کتاب رفرنس پایتون

سالها پیش با ظهور اینترنت در ایران و تسهیل دسترسی به آن به قدری هیجان*زده شده بودم که فکر می*کردم همه چیز را می*توان با جستجو در اینترنت یاد گرفت. اما با گذر زمان و فروکش کردن هیجانات نظرم تغییر کرد.
    چند سالی به همین روش گذشت. دریچه جستجوی گوگل مانند پنجره*ای رو به دانش به نظر می*رسید. بعد Stackoverflow ظاهر شد. دیگر قبله همه برنامه*نویسان شده بود گوگل و استک. اما با گذشت سالها احساس می*کردم که چیزی کم است. چیزی این وسط می*لنگد. جای چیزی خالی بود و پر هم نمی*شد.
    با اینکه اینترنت و جستجو و استک کمک بزرگی بودند برای دسترسی به انبوهی از اطلاعات که پیش از آن ممکن نبود، با این حال همچنان احساس می*کردم که عمق سواد من کم است. می*توانم مشکلات زودگذر و سطحی را به کمک جستجو حل کنم ولی دانش عمیقی پیدا نمی*کنم. می*شوی اقیانوسی به عمق یک بند انگشت. به مرور زمان با بررسی پرسش*ها و پاسخ*ها در استک می*دیدم که بسیاری از پرسش*ها ابتدایی هستند. بسیاری از سوالات نشان می*دهد که فرد حتی به مستندات موجود کوچکترین نگاهی نکرده است و برعکس کسانی هم که پاسخ*های جامع و کاملی می*نویسند کاربران با تجربه*ای هستند که به همان مستندات کاملا تسلط دارند و حداقل می*دانند چگونه از آنها استفاده کنند و کجا آنها را پیدا کنند. فکر نمی*کنم که این افراد دانش خود را به صورت وصله پینه*ای کسب کرده باشند. من نام این روش را «آموزش وصله پینه*ای» نامگذاری می*کنم.

می*شوی اقیانوسی به عمق یک بند انگشت
    در آموزش وصله*پینه*ای فرد برای یادگیری یک مطلب جدید بجای مطالعه یک رفرنس جامع که با دقت توسط نویسنده یا نویسندگانش گردآوری شده است به مطالعه جسته گریخته در اینترنت می*پردازد. قبل از اینکه درکی عمیق از مبجث مورد نظر پیدا کند شروع به کار یا برنامه*نویسی می*کند اما به دفعات دچار مشکلاتی می*شود که ریشه در نداشتن آموزش کافی و نداشتن دیدی وسیع در حوزه مربوطه است.
    سوء تفاهم نشود. من خودم هر روز مشغول جستجو در اینترنت و مراجعه به سایت*هایی چون استک هستم. اما این کار را برای رفع مشکلات جزئی انجام می*دهم. اگر نیاز به یادگیری یک مطلب جدید داشته باشم آن را نه به کمک سایت*های یاد شده بلکه با پیدا کردن یک رفرنس با محتوای قابل اطمینان که توسط فرد یا افرادی حرفه*ای نوشته و منتشر شده باشدانجام می*دهم. ممکن است این رفرنس یک ویکی یک وبسایت یا یک کتاب چاپی باشد. اما نکته مهم این است که به هیچ عنوان یادگیری را وصله پینه*ای شروع نمی*کنم.
    با این مقدمه می*خواهم یک کتاب خوب در مورد برنامه*نویسی به زبان پایتون معرفی کنم. آقای David M. Beazley کتابی دارد بنام Python Essential Reference (Fourth Edition) که برای حرفه*ای ها نوشته شده است. در این کتاب به صورتی جامع و کاربردی به زبان پایتون پرداخته شده است. حشو و زوائدی در کار نیست. با خواندن این کتاب من نکته*های زیادی یاد گرفتم و همچنان آنرا به عنوان یک کتاب مرجع هنگام برنامه*نویسی پایتون کنار دستم دارم و دائم به آن روجوع می*کنم. در انتهای کتاب نکات پایتون ۳ نیز شرح داده شده است.

من نسخه چاپی و اصل این کتاب را به زبان انگلیسی تهیه کرده*ام ولی شاید تهیه نسخه دیجیتالی یا نسخه مناسب کتاب*خوان*های الکترونیکی ساده*تر باشد (خرید کتاب اصل یا تهیه کپی بدون رضایت نویسنده بحث مفصلی است که از حوصله این نوشته کوتاه خارج است).
    امضای ایشان

2. 2 کاربر به خاطر ارسال مفید fns4565 از ایشان تشکر کرده اند:

Assassin75 (07-10-2017),pyman_unity (12-11-2016)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگانی که با جست و جو این صفحه را مشاهده کرده اند:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

کلمات کلیدی این موضوع