جشنواره رسانه ای امام رضا ع
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: تعریف کلایدر

1. Top | #1

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    8519
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

تعریف کلایدر

سلام دوستان
    من در بخش معماری ساختمانی بیشتر فعالیت دارم و الان باید یه مدل ساختمان که از 3D Max خروجی گرفتم رو در نرم افزار یونیتی تبدیل به محیط گیم کنم. سوالم اینه وقتی خروجی .EXE میگیرم فقط یک تصویر ثابت بهم میده و نمیتونم توی ساختمون یا خارجش حرکت کنم. همچنین میخوام درها طوری باشه که بهشون که میرسه کاراکتر باز بشن. با تعریف کلایدر باید اینو درست کنم.
    و اینکه دوربینها و نورهایی که مکس تعریف کردم وارد یونیتی نمیشه. آیا یونیتی دوربینش که Mian Camera هست میشه دوربین های جدید اضافه کرد؟ من منابعی که دارم همش ارتباط مستقیم با گیم سازی داره. کسی هست که بیشتر محیط سه بعدی گیم رو کار کرده باشه راهنماییم کنه؟!

میشه راهنماییم کنید. من آشنایی با یونیتی خیلی ندارم.
    درود

2. Top | #2

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    7469
    تشکر شده 7 بار در 6 ارسال
    با عرض سلام و خسته نباشید دوست عزیز
    حرف کلیم اینه که باید بکوبی از اول بسازی!البته دانسته هات رو نه پروژت رو
    جزئی تر بخوام باشم باید بگم که برای این که بتونی با کلید های صفحه تو محیط حرکت کنی به یه کاراکتر نیاز داری تا player controller بهش وصل باشه و بعد بهش کد بدی که من پیشنهاد میکنم از است آماده یونیتی استفاده کنی بعد ...
    بعد باید بری یکم درس بخونی تا بقیش رو خودت حل کنی

3. Top | #3

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    8207
    تشکر شده 17 بار در 17 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط liliumx7 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من در بخش معماری ساختمانی بیشتر فعالیت دارم و الان باید یه مدل ساختمان که از 3D Max خروجی گرفتم رو در نرم افزار یونیتی تبدیل به محیط گیم کنم. سوالم اینه وقتی خروجی .EXE میگیرم فقط یک تصویر ثابت بهم میده و نمیتونم توی ساختمون یا خارجش حرکت کنم. همچنین میخوام درها طوری باشه که بهشون که میرسه کاراکتر باز بشن. با تعریف کلایدر باید اینو درست کنم.
    و اینکه دوربینها و نورهایی که مکس تعریف کردم وارد یونیتی نمیشه. آیا یونیتی دوربینش که Mian Camera هست میشه دوربین های جدید اضافه کرد؟ من منابعی که دارم همش ارتباط مستقیم با گیم سازی داره. کسی هست که بیشتر محیط سه بعدی گیم رو کار کرده باشه راهنماییم کنه؟!

میشه راهنماییم کنید. من آشنایی با یونیتی خیلی ندارم.
    درود

سلام
    شما برای مدل باید خروجی OBJ یا FBX بگیرید همچنین برای کولایدر بندی محیط باید از mesh filter و mesh Collider استفاده کنید
    همچنین از دوربین و نور 3D Max استفاده نکنید و در یونیتی دوربین و نور را اضافه کنید
    همچنین مدل درب ها باید از مدل های دیگر جدا باشد و برای تکان خوردن درب نیاز به مفصل هست که فکر کنم در کامپوننت فیزیک آماده موجود باشه اگر هم نبود با استفاده از کد نویسی مستقل یکی درست کن.
    همچنین یه محیط 3D نیاز به لایت مپ هست که من خود یونیتی 5.6.2 و یا بالاتر از آن و یه SDK یا NDK برای خروجی گرفتن اندروید بهت پیشتهاد میکنم همچنین به JDK هم برای خروجی اندروید نیاز داری.

و همچنین نیاز به ماژول اندروید برای خروجی گرفتن برای اندروید نیاز داری

همچنین به یه وب هاست برای Back Up گرفتن پروژه هم بد نیست که بگیری تو اکثر سایت ها رایگان میدن مثل 000webhost.com

و صبوریت بالا برای این کار

دیگه مطالب پایه رو بهت گفتم.

موفق باشی

4. Top | #4

عنوان کاربر
    شماره عضویت
    8519
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال
    ممنون از جواب شما. خب من تو حوزه ساختمون كار ميكنم و مهارتي در گيم سازي ندارم. نكته اي كه هست ما با سيستم Getreal3d for Unity شركت Mechdyne داريم كار ميكنيم. اونها خودشون آبجكتهاي آماده مثل Example player و خيلي موارد ديگه رو دارن. راهنماشون رو قبلا كه سوالم رو پرسيدم برام نفرستاده بودن. در هر صورت ممنونم و اميدوارم تابستون فرصت كنم و Unity ياد بگيرم.

ممنونم از راهنماييتون. شما ايران موسسه يا فردي رو ميشناسيد كه آموزش بده Unity رو؟ منظورم تهرانه
    ویرایش توسط liliumx7 : 05-03-2018 در ساعت 07:55 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگانی که با جست و جو این صفحه را مشاهده کرده اند:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

کلمات کلیدی این موضوع