لطفا نرم افزار های ساخت آسان کاراکتر 3 بعدی رو معرفی کنید یا لینک دانلود رو قرار بدید غیر از maximo fuse چون بعد از وارد کردن فایل در یونیتی کیفیت بعضی بافت ها خراب میشه
لطفا نرم افزار های ساخت آسان کاراکتر 3 بعدی رو معرفی کنید یا لینک دانلود رو قرار بدید غیر از maximo fuse چون بعد از وارد کردن فایل در یونیتی کیفیت بعضی بافت ها خراب میشه
هست ولی پولی !!!
آنلاین !!!
پس بهتره تا جوونی دانش تخصصی یاد بگیری مثل بقیه انقدر تنبل نباش بچه دو تا چیز یاد بگیر حقته بابات صبح با لگد از خواب بیدارت کنه معلومه خیلی تنبلی!!!!
پیشنهاد من تردی مکسه یه یرسر به این سایت بزن تالار - تالار گفتگو
آموزش تردی مکس رایگان از مبتدی تا پیشرفته دیگه چی میخوای!!!
اسون ترین راه برای ساخت مدل ادم نرم افزار make human هست که خودش مدل رو یه حالتی اماده بهت میده
اگه میخایی طراحی کنی پیشنهاد من در درجه اخر 3d max ه چون خیلی سخته واسه طراحی ادم
در درجه اول بلندر ، مایا ، زی براش
در ضمن هیچ نرم افزاری رو شما نمیتونی بدون دانش تخصصی به کار بگیری ، یخورده باید بلد باشی نه در حد تخصصی
استادی که ویدیو های اموزشی ظبط میکنی اولا دمت گرم دوما توی ایران هیچ نرم افزار پولی نیست که رایگان نباشه ، همه نرم افزار ها رایگان ! ، حتی پلاگین ray fire تریدی مکس که 300 دلاره !
چرا داری برعکس میگی آسون ترین نرم افزار برا مدلینگ تردی مکسه اسمش همینه کار نکردی بعدش برنامه های آنلاین باید به صورت ابری استفاده بشن که کلا خرید اکانت و اینجور چیزاست این برنامه های الکی تو بازار زیاده اگه اطلاعات بیشتر میخوای یه سر به سایتی که گفتم بزن اونجا اساتید تریدی کار بسیار با تجربه ای هستن جوابت میدن
عامو من خودم مکس کارم ، اگه با بلندر هم آشنا بودی قطعا پیشنهاد اولت "بلندر" خواهد بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)