نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: مشکل در بارگذاری مجدد یک صحنه

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    شماره عضویت
    7730
    نوشته ها
    17
    تشکر
    7
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    مشکل در بارگذاری مجدد یک صحنه

    سلام دوستان وقتتون بخیر.میخواستم اینو بگم که من یه بازی با 2 تا scene دارم یکی مال خود بازیه و یکی هم واسه منو ها.مشکل اینه که وقتی از منو وارد بازی میشم بخوبی اجرا میشه ولی وقتی دوباره برمیگردم به صحنه ی منو ها و دوبا ره به صحنه ی بازی میرم، انگار همه چیز داخل اون scene بهم میخوره، ابعاد دوربین، تکسچر ها و... که خودم تعریف کرده بودم که باید در ابتدای بازی تنظیم بشن ولی وقتی دوباره اون صحنه رو باز میکنم همه ی اینا بهم میخوره.خیلی مهمه برام.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.

  2. Top | #2

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    Aug 2018
    شماره عضویت
    8973
    نوشته ها
    47
    تشکر
    2
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_naderi نمایش پست ها
    سلام دوستان وقتتون بخیر.میخواستم اینو بگم که من یه بازی با 2 تا scene دارم یکی مال خود بازیه و یکی هم واسه منو ها.مشکل اینه که وقتی از منو وارد بازی میشم بخوبی اجرا میشه ولی وقتی دوباره برمیگردم به صحنه ی منو ها و دوبا ره به صحنه ی بازی میرم، انگار همه چیز داخل اون scene بهم میخوره، ابعاد دوربین، تکسچر ها و... که خودم تعریف کرده بودم که باید در ابتدای بازی تنظیم بشن ولی وقتی دوباره اون صحنه رو باز میکنم همه ی اینا بهم میخوره.خیلی مهمه برام.ممنون میشم اگه راهنماییم کنین.
    Obsolete public static bool UnloadScene(int sceneBuildIndex);
    Obsolete public static bool UnloadScene(string sceneName);
    Obsolete public static bool UnloadScene(SceneManagement.Scene scene);
    به گَمانم
    امضای ایشان
    به ما هم سر بزنید direct3d.ir

  3. Top | #3

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    Oct 2016
    شماره عضویت
    7730
    نوشته ها
    17
    تشکر
    7
    تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

    Soal

    نقل قول نوشته اصلی توسط moxen نمایش پست ها
    Obsolete public static bool UnloadScene(int sceneBuildIndex);
    Obsolete public static bool UnloadScene(string sceneName);
    Obsolete public static bool UnloadScene(SceneManagement.Scene scene);
    به گَمانم
    دوست عزیز ممنون از پاسخ ولی از این کد ها چیزی نفهمیدم، این کد ها قراره چیکار کنن؟ اگه یکم کاملتر توضیح بدین ممنون میشم.

  4. Top | #4

    عنوان کاربر
    تاریخ عضویت
    Aug 2018
    شماره عضویت
    8973
    نوشته ها
    47
    تشکر
    2
    تشکر شده 7 بار در 7 ارسال
    سلام، مرحله ای که لود کردی تو حافظه مونده دوباره از اون جا لود می شه باید اول آنلود کنی بعد لود کنی که همون پرفب یا هرچی که بوده لود شه
    امضای ایشان
    به ما هم سر بزنید direct3d.ir

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگانی که با جست و جو این صفحه را مشاهده کرده اند:

Nobody landed on this page from a search engine, yet!

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •