هنوز نسخه اصلی این یونیتی نیومده ولی نسخه بتاش اصلا مناسب دانلود نیست .
من چند قسمت اموزش با این نسخه ضبط کزدم هر قسمت که تموم میشد و میبستمش میخواستم قسمت بعدی رو ضبط کنم اصلا پروزه قبلی رو باز نمیکرد کلا پر باگ ترین یونیتی عمرمو تو این نسخه میبینم خروجی ویندوزم با کلی مسخره بازی میگیره .
ولی ویزگی های جدیدش قابل تئمله .
اولین چیزی که هر کسی بهش بر میخوره ظاهرشه .
میگن خدا کنه ادم باطنش درست باشه ظاهر زیاد مهم نیست ولی شرکت تکنولوژی های یونیتی باطنشم خوب کرده .:

چیزیکه خیلی عالی شده سیستم مدیریت پریفب هاست که اصلا نیازی به آموزش دیدن نداره با نگاه اول خودتون همه چیز دستتون میاد منم تو اموزش جامعی که باهمین یونیتی بتا ضبط کردم توضیح دادم .

اولین چیزی حال کردم ادیت پریفب به صورت جداگونه هست که پریفب رو میبره تو صحنه مجازی به اصطلاح درستش میکنیم .
نکته بعدی ویرایشو ذخیره تک تک اجزاست که میتونیم با انتخاب هر جزئ اونو ذخیره کنیم بدون اینکه بخوایم کل پریفب رو ذخیره کنیم.

سیستم فیزیک و رندر پایپ لاین بروز رسانی شده و renderpipline نسخه 2 وارد شده .
Asset Pipeline Version 2
سیستم سریال بندی کلاس ها و سیستم مدیریت پکیج ها که عالی شده حال کردم .
ولی یه چیزی منو اتیش زد .
ترین >>>>
Terrain>>>>
اصلا یعنی نمیدونم هرچی هست اون ترین له قبلی نیست . وای میشه باهاش هر غلطی کرد .
چشمه حرفه ای زد غار زد . کوچه تنگو عالی میشه درست کرد البته رو سیستم من کنده ولی نتیجش عالیه .
البته سوراخ میکنید ترین رو بعد مدل غارتونو که از قبل آماده کردید وارد میکنید .
این نوشته های درون ترین تکسچر نیست سوراخه .

اگه بخوام از ترین بگم فقط وقت میشه از ترین بگم ترین رو کامل در کلاس استادی ترین که ضبط میکنم توضیح خواهم داد .
قدرت گرافیک یونیتی بالا رفته ولی هنوز جای کار داره برسه به پای کرای انجین و انریل .
رندر نور و نور پردازی بروز رسانی شده .

ویژگی های دیگه ای هم اضافه شده که به نظرم زیاد مهم نیست البته خود شرکت خوب حال میکنه ولی همین چیز شاخی نبوده .