سلام خدمت همه دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه
بعد از شخم زدن کل اینترنت و یوتیوب و هر جایی ک بلد بودم (و بی نتیجه بودن این جستجوها) به این نتیجه رسیدم که سوالمو اینجا بپرسم شاید بعضی از دوستانی که تجربه بیشتری دارن بتونن تو زمینه حل این مشکل کمکی بکنن.
من دارم رو یه پروژه خیلی کوچیک 3D کار میکنم و حالا تو پیاده سازی یه پازل مکانیکی به مشکل برخوردم.
اگه بخوام جوری توضیح بدم ک متوجه بشید باید اینجوری بگم ک :
من یه صفحه بازی طبق عکسی ک گذاشتم دارم و یه توپ کوچیک که در ابتدای بازی در قسمت سیاه رنگ قرار میگیره و باید به نقطه سفید برسه اما با قوانینی ک پازل داره.
مهمترینِ این قوانین این هستش که حرکت توپ فقط با زدن چهار تا کلید (button) ممکن خواهد بود که تو چهار طرف صفحه قرار گرفتن (بالا، پائین، چپ و راست)
ینی وقتی بازیکن روی دکمه سمت چپ کلیک میکنه، توپ (در صورت امکان) حرکتش رو روی یک خط مستقیم به سمت چپ شروع میکنه و ادامه میده تا به یه مانع (مستطیل های سیاه رنگ) و یا انتهای صفحه برسه و اونجا متوقف میشه و منتظر حرکت بعدی بازیکن می مونه. در واقع بازیکن با حرکت توپ در چهار جهت اصلی باید اونو به مکان تعیین شده برسونه و توقف در طول مسیر حرکت توپ، تا قبل از رسیدن به یک مانع یا حاشیه صفحه هم مجاز نیست.
(این نکته رو هم اضافه کنم ک عکسی ک گذاشتم صرفا جهت فهم بهتر سوالم هست و مکان قرارگیری توپ و مانع ها و هدف و همچنین تعداد موانع توی پازل متفاوت هست)
حالا سوال اولم اینه ک بهترین و بهینه ترین راه برای طراحی این پازل چی میتونه باشه؟
و سوال دوم هم اینکه من با استفاده از Trigger و Collision سعی کردم انجامش بدم و تا حدودی هم موفق بودم اما مسئله اینه ک وقتی مثلا توپ به سمت چپ میره و به یه مانع میخوره و متوقف میشه، اگه همون مسیر رو یک بار بره و برگرده به علت برخورد با Collider سایر مانع ها، از مسیرش منحرف میشه. راه حلی برای رفع این مشکل به ذهنتون میرسه؟
بنده خیلی تازه کار نیستم و اگه راهنمایی هم بکنید احتمالا متوجه منظورتون میشم.
پیشاپیش از همه دوستانی ک جواب میدن ممنونم.