سلام به عزیزان ، هر سوالی از مکس دارید میتونید اینجا بپرسید بپرسید ...
پست های خارج از مبحث مکس حذف خواهند شد ...
ممنون :گل:
سلام به عزیزان ، هر سوالی از مکس دارید میتونید اینجا بپرسید بپرسید ...
پست های خارج از مبحث مکس حذف خواهند شد ...
ممنون :گل:
If We Don't End War ... War Will End Us....
mojighahar (09-15-2014)
سلام من کلی فیلم های آموزشی دررابطه با خروجی مپ در تری دی مکس دیدم و همه‌ی راه هایی که پیشنهاد داده بودند هم امتحان کردم ولی کار نکرد یعنی از قسمت render to texture که استفاده میکنم و نورمال مپ رو انتخاب میکنم از مدل مپ میگیریه ولی نه رنگ نورمال مپ رو داره و نه به صورت مدل هست درواقع از مدل یو وی میسازه و رندر میکنه! اگر کسی میدونه که چجوری از render ro texture تری دی مکس استفاده کنه؟‌نسخه‌ی من 2012 هستش!
نوشته اصلی توسط ProUnity
اگر منظورت اینه که خودش هی Flat میکنه و UV دیگه میسازه و شما میخوای با همون UV قبلی کار کنی ...
کافیه اون قسمت UV Channel تیک Auto رو برداری و روی UV دیفالت تنظیم کنی خیلی سادست اگر مشکل داشتی بازم با عکس بزارم ...
موفق باشی دوست عزیز
mojighahar (09-15-2014)
نه اصلا نمیخوام UV داشته باشه میخوام یک نورمال مپ برام بگیره که انگار داریم از بالا به مدل نگاه میکنیم منظورم اینه که مدل سه بعدی تکسچرو بسازیم و بعد از اون مدل تکسچر بگیریم و در بازی استفاده کنیم مثل مایا که نورمال مپ میگیره ولی من میخوام این اتفاق در تری دی مکس بیفته
برای این که منظورمو متوجه بشین این ویدیو رو ببینید. مشکلم با یو وی حل شد ولی هنوز نورمال مپ نمیگیره
http://up.toca.ir/images/j2c73q5tvprvnsici6xj.rar
نوشته اصلی توسط ProUnity
اها فهمیدم خودمم همین مشکل رو داشتم ، میخوای مثلا یک ابجکت پر دیتیل باشه مثلا یک باکس بعد نرمالش رو بگیری به باکس ساده بدی ، خب ببین این Render تو Texure اینکار نمیکنه ، Render To Texture اصولا واسه Bake بازی نیست ، در اصل برای تغییر UV با یک مپ ثابت اگر شما تو ی متریال مپ نرمال نسبت بدی توی Render to Tex هم میاد واسه اینکار که میخوای دوراه هست ...
1 - زیبراش که بسیار مشکل داره تو خروجی
2 - بهترین روش استفاده از پلاگین nDo برای فتوشاپ [img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
mojighahar (09-15-2014)
ممنون ولی باز هم به خوبی خود نرم افزار سه بعدی در نمیاد درسته؟
نوشته اصلی توسط ProUnity
خیلی هم بهتر درمیاد ، من همیشه با اون کار میکنم الته نرمال مپ یک ترکیب جالبی از RGB الا واست توضیح میدم :
معمولی دارای دو کانال سیاه و سفید و سط بر طبق اون سنجیده میشه فرضا ساه 0 و سفید عدد 1 و مثلا خاکستری 30 درصد خالص میشه 0.3 ...
Normal Bump این نوع بامپ همونطور که از اسمش معلومه از نرمال های جسم ساخته میشه
همونطور که میدونی ما در فضای سه بعدی سه جهت داریم و سه نرمال در سه جهت متفاوت که از قرار گیری سه نرمال در کانال های RGB یک تصویر پیکسلی NORMAL MAP تشکیل میشه ( صفا میکنی چه کتابی میگن :دی خخخ)
خوب واسه اینکه حرفه رو بفهمی کافیه یک نرمال مپ رو توی فتوشاب باز کنی
بعد بری قسمت Channels ها و ببینی تو R G B چی گذاشتن
R میشه X
G میشه Y
B میشه Z
اینها روی هم با حالت ADD قرار میگیرند و BUMP رو تشکیل میدن
حالا توی مکس و... شما با Bump معمول فقط جعت Z رو که ارتقاع میشد میتونستی بسازی اما توی این NORMAL مکس سه جهت رو واست بامپ میکنه و این خیلی بهتر از بامپ معمولی
امیدوارم خوب فهمیده باشی اینهایی که گفتم کاملا تجربیند و مطالعه هنوز نکردم ولی امیدوارم همین ها به دردت بخوره[img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
mojighahar (09-15-2014)
سلام
چندتا سوال دارم:
- منتال ری و وی ری چیه؟
- اگه دانلودیه از کجا میشه دانلود کرد؟
- چه طوری یه متریال شیشه توی تی ری دی مکس بسازم؟
اگر شکست خوردی هرگز ناامید نشو، شاید چیزی را که تو شکستش میخوانی،همانموفقیت باشد...
چطور می شه که یک object تو انیمیشنrightbody بگیره؟
یا اصلافیزیک پیدا کنه؟
لبیک/Labbaik
نوشته اصلی توسط ADELL
توی مکس چند ؟
اگر 2011 به قبل با ریکتور
اگر 2011 به بالاست با MassFX
میشه اینکارو کرد
mojighahar (09-15-2014)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)