سلام به عزیزان ، هر سوالی از مکس دارید میتونید اینجا بپرسید بپرسید ...
پست های خارج از مبحث مکس حذف خواهند شد ...
ممنون :گل:
سلام به عزیزان ، هر سوالی از مکس دارید میتونید اینجا بپرسید بپرسید ...
پست های خارج از مبحث مکس حذف خواهند شد ...
ممنون :گل:
If We Don't End War ... War Will End Us....
mojighahar (09-15-2014)
سلام .
وقتی رو یک آبجکت کلیک راست می کنم این ارور رو بهم می ده :State Sets Erorr
باسلام من تازه با نرم افزار 3dmax کار میکنم و خیلی اطلاعات ندارم . موقع اجرا برنامه این پیام خطا ظاهر میشه لطفا راهنمایی کنید
3ds Max failed to find any "RuntimeRequirements" nodes under "ApplicationPackage" node in "C:\ProgramData\Autodesk\ApplicationPlugins\Autode sk FeaturedApps.bundle\PackageContents.xml". Please check its format.
3ds Max failed to find any "RuntimeRequirements" nodes under "ApplicationPackage" node in "C:\ProgramData\Autodesk\ApplicationPlugins\Autode sk ImportSkp.bundle\PackageContents.xml". Please check its format.
سپاس
سلام چنتا مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
مکس 2017 و وی ری 2017 دارم. اول اینکه متریالهای آماده وی ری در ویوپرت سیاه دیده میشه. دوم اینکه متریالهایی که به آبجکتها نسبت میدم روی گوی های متریال ادیتور دیده نمیشه یا فقط رنگی که به دفیوز نسبت داده شده دیده میشه. سوم اینکه وقتی از همون آبجکت سیاه رندر میگیرم توی رندر فقط به رنگ خاکستری دیده میشه بدون هیچ بافتی. چهارم من از وقتی این ورژن رو نصب کردم توی پنجره متریال ادیتور به صورت پیش فرض به جای اینکه روی وی ری تنظیم باشه روی فیزیکال متریال تنظیم هستش. ممنون میشم توی حل این موارد کمکم کنید
سلام.بعد از نصب تری دی و قبل از کرک کردن این ارور میاد به جای باز شدن خود تری دی.مشکل از کجاست؟چکار باید بکنم؟![]()
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت همه دوستان ، من پس از نصب این نرم افزار زمانی که آن را اجرا میکنم ارور میدهد و این پیغام را نمایش میدهد.
09-14-2017 05-31-03 ب-ظ.jpg
لطفا کمکم کنید.
سلام.
من از نرم افزار 3d max 2015 استفاده میکردم
ویندوزمو که عوض کردم وقتی نصب میکنم و میخوام مکسو واسه اکتیو کردن باز کنم این ارورو میده:
the software license check out failed.Error 5
مکسو دوباره نصب کردم ولی بازم همین ارورو میده!!!!!!؟
سلام برای تنظیم uvw map گزینه های planer , bax,... روشن هستن ولی مقدار نمیتونم بدم.یعنی اندازه هاش مثل قبلا ک تنظیم میکردم الان قابل تنظیم نیس.الان عکسشم میفرستم
http://s9.picofile.com/file/8321753218/Untitled1.jpg
http://s8.picofile.com/file/8321753192/Untitled.jpg
سلام من تازه واردم توی این انجمن و یک سوال دارم
من یک کاراکتری ساختم و این کاراکتر ریگ شدس و اسکین شده و حالا هم براش یک انیمیشن ساختم اما نمیدونم از این انیمیشن چجوری خروجی بگیرم که بعدا بخوام توی یونیتی از این انیمیشن استفاده کنم لطفا کمکم کنید
یا اینکه اصلا از کجای کاراکتر خروجی بگیرم در کل باید چه چیزایی رو برای خروجی گرفتن در نظر بگیرم
در ضمن این کاراکتر با سایت mixamo ریگ شده و انیمیشن هم از اونجاس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)