هر کس کد میخواهد اینجا مطرح کنه بچه ها بگن اولی خودم کسی کد صدای شلیک تفنگ رو داره مثلا کلیک چپ میزنم شلیک میکنه ولی صدا نداره کسی داره؟ [img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
هر کس کد میخواهد اینجا مطرح کنه بچه ها بگن اولی خودم کسی کد صدای شلیک تفنگ رو داره مثلا کلیک چپ میزنم شلیک میکنه ولی صدا نداره کسی داره؟ [img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
جمله بندیت رو عشقه !
لطفا جمله بندی رو تغییر بدید ، مثلا هرکس کد میخواد اینجا مطرح کنه ... درخواست کدهای خود را اینجا مطرح کنید ...
البته نکردی هم اشکال نداره
مبحث خوبیه
موفق باشید
If We Don't End War ... War Will End Us....
lion361 (07-27-2015),meysam0501 (01-09-2015)
نوشته اصلی توسط XRevolution
ممنون انجام شد .شما اینی که نوشتمو نمیدونی[img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
behrooz (09-22-2013)
نوشته اصلی توسط ronaldo
اول از همه ممنون که این مبحث رو باز کردید لازم بود . من هم تا جایی که بتونم کمک میکنم و سوال میپرسم [img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img][img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img][img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img].
در مورد سوالتون :
لازم نیست کد نویسی کنید . شما به همون Prefabe که برای گلوله ساختید یه AudioSource اضافه کنید و روی حالت Loop قرار بدید که یک بار اجرا بشه و صدای مورد نظرتون رو بدید بهش .
وقتی شلیک کنید وprefabe گلولتون ساخته میشه و صدا هم پخش میشه !!!
راه های دیگه هم هست ولی این راحت ترینه !!
موفق باشید ....[img]images/smilies/icon_e_wink.gif[/img]
... Loading
نوشته اصلی توسط ronaldo
من کد شلیک رو میخوام داری؟
// Instantiates a projectile every 0.5 seconds, // if the Fire1 button (default is Ctrl) is pressed. var projectile : GameObject; var fireRate : float = 0.5; private var nextFire : float = 0.0; function Update () { if (Input.GetButton ("Fire1") && Time.time > nextFire) { nextFire = Time.time + fireRate; var clone : GameObject = Instantiate(projectile, transform.position, transform.rotation) as GameObject; } }
لبیک/Labbaik
یه گیم ابجکت درست کن وبهش نسبت بده از اون یک گلوله درست کن وبعد بازدن کلید موس(چپ کلیک)تیر میزنه
لبیک/Labbaik
unityer (07-16-2014)
نوشته اصلی توسط ADELL
سرعت نداره مه[img]images/smilies/icon_eek.gif[/img]
خوب به تیر اینو نسبت بدین
rigidbody.velocity = transform.forward * 10;
سرعتش هم باید بیشتر شه
لبیک/Labbaik
لطفا از از # استفاده کنین تا کد ها درست نمایش داده بشن مثله این:
[code]var a : float;
function Update ()
{
}[/code]
و یه AddForce هم برای اون کد لازمه
یه روز خوب میاد...اینو میدونم
Mehrdad995GTa (08-07-2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)