هر کس کد میخواهد اینجا مطرح کنه بچه ها بگن اولی خودم کسی کد صدای شلیک تفنگ رو داره مثلا کلیک چپ میزنم شلیک میکنه ولی صدا نداره کسی داره؟ [img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
هر کس کد میخواهد اینجا مطرح کنه بچه ها بگن اولی خودم کسی کد صدای شلیک تفنگ رو داره مثلا کلیک چپ میزنم شلیک میکنه ولی صدا نداره کسی داره؟ [img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
دست همگی درد نکنه.
کسی کد ساخت منو اموزش اینکه یه منو برای بازی بسازیم وبعد از زدن گزینه پلی داخل بره رو میخواد اگه میخواین بگید[img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
نوشته اصلی توسط hesambia
چطور میتونیم بگیم گلوله در موقعیت مخصوصی نسبت به جسم پدرش ایجاد شه؟مثلا x + 0.5
کد برای چرخش متن سه بعدی اگه توضیح خواستین بگید
#pragma strictprivate var myTrans : Transform;public var rotateSpeed : int = 20;function Awake(){ myTrans=transform;}function Update () { myTrans.Rotate(Vector3(Time.deltaTime*rotateSpeed, 0,0));}
تمام[img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
انواع متغیر برای تازه کارا
تابعی که اولویت بالا تری داشته باشه LateUpdate
وقتی عمل میکنه که موس بر روی ابجکت داخل بازی بیاوریم OnMouseEnter
وقتی موس بر روی شی باشهOnMouseOver
وقتی موس را از روی شی بر میدازیم OnMouseExit
وقتی موس را بر روی شی کلیک کنیم OnMouseDown
وقتی موس را رها میکنیم OnMouseUp
وقتی موس که بر روی شی فشار میدیم ونگه میداریم OnMouseDrag
اگه خوب بود تشکر کنید[img]images/smilies/icon_e_biggrin.gif[/img]
amirs184 (07-18-2014),gamerhosein (09-21-2013),outlaw (10-19-2013),tarokh47 (03-13-2014),Zig-Zag (10-22-2013)
سلام دوستان...
1.
کدی میخوام وقتی پلیر وارد محیط مورد نظر میشه بهSceneمورد نظر خودم بره..یعنی مثلاوارد یه در بشه بعد برهSceneانتخابی من...
2.
کد راه رفتنهمراه با صدارو مخیوام قابلیتپریدنودویدنهم داشته باشه...
ممنون
[code]
function OnTriggerEnter (other : Collider) {Applation.IsLoad("name") }
[/code]
لبیک/Labbaik
اسم رو به جای name بنویس
اون scene جدید رو تو build اضافه کن وگرنه نمی گیره
لبیک/Labbaik
یه سوال از حرفه ای ها...
چطور می تونم داخل یک کد چند کلیدی رو تعریف کنم(البته باهم نه ها) که اگه اون رو فشار بدیم یک صدا پخش بشه؟(جدا جدا بلدم اما همه رو داخل یک کد بنویسم بلد نیستم)
لبیک/Labbaik
نوشته اصلی توسط ADELL
کار نکرد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)